Joakim Klaesson Bygg hjälpte oss

God morgon, god morgon! Det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg, så jag tänkte passa på att skriva ett idag när jag ändå har lite tid över. Tanken är att jag ska berätta för er om när vi renoverade lite här hemma, därför kommer jag även prata om den hjälpen jag har fått av företaget Joakim Klaesson Bygg med bygg i Oskarshamn.

När jag och min man köpte vårt hus för att det var ett renoveringobjekt som vi kunde göra om till vårt eget. Vi har haft stora planer för huset men vi har tagit det i små steg för at vi skulle kunna göra det bästa av varje del av huset. Det senaste vi gjorde var bygget av ett kontor och ett större badrum på undervåningen. Det var det största projektet vi har haft sedan vi flyttade in, därför kände vi inte att vi kunde göra det helt på egen hand. Med det i bakhuvudet valde vi att leta upp ett företag som kunde hjälpa oss med bygg i Oskarshamn, det blev Joakim Klaesson Bygg AB som vi vände oss till. Det främsta som vi behövde hjälp med var bygget av väggar för att det skulle bli nya rum, vi hade själv inte kunskap nog för att göra det på ett bra sätt och därför är vi tacksamma för all den hjälpen vi fick av det här företaget. Tack vare all den hjälpen vi fick av dem fick vi möjligheten att göra om huset precis så som vi ville. Det här är som sagt bara en del av all renovering som vi ska genomföra men efter att vi fick så bra hjälp den här gången av det här företaget är jag nästan helt säker på att vi kommer vända oss till dem i framtiden igen om vi skulle behöva ytterligare hjälp med bygg i Oskarshamn.